Изчезване на левро при неизпълнена тренировка!
#1 Lucky Star Duckburg 28.03.2014 23:44
Lucky Star Duckburg
9 Posts
Since 24.03.2008

От 3 дни се оитвам да попитам,къде ми е леврото след като не мога да си тренирам играчите с автоматична тренировка,а при всеки опит да направя такава, на отборът ми изчезва по едно левро,а не получавам тренировка!Ичезнаха ми 4 левро,без изпълнена тренировка!Моля да ми отговори някой,защото писах 3 пъти за обратна връзка и никой не отговори.Писах и коментар под класирането,но никой не отговаря!Имам чувството,че от 3 дни няма жива душа в целия сайт!Какво става?:@

#2 Removed user 30.03.2014 09:34
Dirt devils
1785 Posts

Абе живи души има,но защо ти се губи леврото нямам обяснение.

#3 Lucky Star Duckburg 30.03.2014 17:47
Lucky Star Duckburg
9 Posts
Since 24.03.2008

<blockquote><h3>FC Barcelona 1899 написа:</h3>Абе живи души има,но защо ти се губи леврото нямам обяснение.</blockquote>

Пич,ами ти си модератор все пак и може да доклаваш на администраторите за този проблем!Ако не желааеш,поне ми кажи как да се свържа с тях,защото в"обратна връзка' не ми го публикува и няма отговор от тях вече 4-5 дни!

#4 Corinthians 31.03.2014 10:25
Corinthians
1631 Posts
Since 28.05.2007

* Чрез натискане на бутона тренирай, ще извършите последните проведени тренировки на играча ако той има такива. Ако имате играчи, които не са тренирани и такива които са тренирани след избирането на тази опция, ще се извърши повторна тренировка само на тези които са тренирни.

Ако през последната седмица не сте провеждали тренировка какво е очакването Ви да се повтори !

#5 Lucky Star Duckburg 31.03.2014 13:25
Lucky Star Duckburg
9 Posts
Since 24.03.2008

<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>* Чрез натискане на бутона тренирай, ще извършите последните проведени
тренировки на играча ако той има такива. Ако имате играчи, които не са тренирани
и такива които са тренирани след избирането на тази опция, ще се извърши
повторна тренировка само на тези които са тренирни.

Ако през последната седмица не сте провеждали тренировка какво е очакването Ви
да се повтори !</blockquote>

Ти изобщо прочете ли какво съм написал?Имало е дни в които не съм тренирал играчите и на следващият ден използвам опцията за повтаряне на тренировката и няма проблеми!От 7 години имам отбор в играта и въпреки,че не го развивам съм отлично запознат с правилата и опциите!Днес получих апсурдно обяснение от администратора!Попитах защо ми е отнето левро,след като не е направена тренировка?!Разбира се,че след като всеки ден съм тренирал играчите си с тази опция,ще очаквам,че тренировката ще се повтори!Не се правете на фолософи,като не знаете за какво става въпрос,ами първо се научете да четете и да разсъждавате,и тогава да давате некомпетентни мнения по въпросите!

#6 Removed user 14.08.2014 20:39
Dirt devils
1785 Posts

Ами точно той е Админа(chuckle)